Cheese toppings

Cheese toppings

Page

Belgomilk Ingrediënten is één van de belangrijkste Europese aanbieders op gebied van mozzarella kaas voor pizza-toppings of plakjes (slices).

Mozzarella is een verse, halfzachte kaas die zijn oorsprong vindt in Italië. Men spreekt ook wel van een ´pasta filata´ (kaas die bij de bereiding gekookt en gekneed wordt, wat leidt tot zijn typische, draderige textuur bij opwarmen).

De Belgomilk mozzarella is gemaakt van de beste zuivere en pure koemelk. Hij kenmerkt zich door zijn zachte, sublieme smaak die aan verse melk doet denken, en zijn uitstekende rasp- en bakeigenschappen. Hij vertoont een ideaal smelt- en rekgedrag en een zacht, romig mondgevoel. Op pizza kleurt hij mooi donkergeel tot bruin, maar niet verbrand.

Wij bieden mozzarella aan in blokken (loaves) van 2,5 KG. De mozzarella blokken zijn verpakt in folie per vier blokken (multi loaf) of per enkele blok (single loaf). We verpakken 8 blokken (dus 2 multi loaves of 8 single loaves) in een karton (met een totaal gewicht van 20 KG).

Onze R&D-afdeling werkt graag met u samen om de beste mozzarella te ontwikkelen voor uw specifieke toepassing.

Belgomilk Ingrediënten biedt ook geraspte mozzarella aan en geraspte mixes op basis van Belgomilk mozzarella. Wij kunnen deze mixes op maat voor u samenstellen, afhankelijk van uw wensen op gebied van mix, snit, type verpakking, bak-eigenschappen en shelf-life. Vanwege onze unieke snij-technologie kunnen wij u een precieze, op maat gemaakt snit aanbieden.

Wij bieden geraspte mozzarella mixen meestal aan in plastiek zakken van 2 KG. 1 Kg en 500G zijn eveneens mogelijk.

Naast mozzarella bieden wij ook cheddar kaas aan.

Meer info? Neem dan contact op met de heren Vincent Dehaene of Brecht Rogiers op tel. +32 (0)3 730 18 00, fax. +32 / (0)3 730 19 05 of email salesB2B@milcobel.com.

Ga naar pagina
Ga naar pagina